Делфин, Murano
Автор:
Цена: 769.00 лв.
С включен ДДС 20%
Как да изберем идеалният подарък?
Прочети още
Нашият онлайн магазин Corgif предлага разнообразие от луксозни подаръци за всяка личност и всяко събитие. Уникални подаръци за всеки вкус, които ще дарят щастие и ще изненадат вашите близки или бизнес партньори. Подаръците на Corgif ще ви предложат уникални идеи за изненада и ще се погрижат избраният подарък да изпълни своята цел, а именно да дари радост и удовлетворение на този, който получава и този, който подарява.

Как да изберем идеалният подарък?

Поставени пред избор не винаги съумяваме да изберем подходящият подарък за личността, която искаме да изненадаме. Правилният избор зависи от събитието, за което е предвидена изненадата и човекът, за когото е предназначен подаръка. Всеки подарък трябва да има своето специално предназначение. Например корпоративните и бизнес подаръци са подходящи за клиенти и партньори на фирмата, докато луксозните подаръци могат да бъдат предвидени за по-специални събития или за хора от по-близкото обкръжение.

Мястото, от което избирате своята изненада също е от съществено значение. Подаръците на Corgif са подбрани с вкус и любов към изненадите и търсещият няма да остане разочарован, когато се озове лице в лице с богатия избор, който предлага нашия магазин. Качеството, което предлагаме е на необходимото ниво, а разнообразието повече от очакваното.

Подаръците на Corgif обхващат категории свързани с всички видове изненади. Луксозни подаръци предвидени за специалните за вас хора, ВИП подаръци предвидени за известни личности, корпоративни подаръци предвидени за клиентите на вашата фирма, бизнес подаръци предвидени за вашите бизнес партньори и други уникални подаръци създадени от творци и предвидени за всякакви личности и поводи.

За правилният избор на подарък може да съдите по реакцията на ответната страна. Ако сте направили най-добрият възможен избор ще ви възнаградят с искрена благодарност и усмивка на лицето, и обратното ако подаръка е нежелан, то несъмнено това ще си проличи по маниерите на човека, когото искате да изненадате. Най-доброто, което можете да направите ако не сте сигурни в избора на подходящи подаръци е да се доверите на инстинкта си, който никога няма да ви подведе в избора. Ако въпреки това все още срещате трудности, помнете, че с луксозните подаръци на Corgif изборът ви винаги ще бъде правилен, защото няма нищо по приятно от това, човек да получи нещо уникално, красиво или рядко срещано.

Топ продукти

Карта на света
Златна плетеница
Елегантност
Часовник-сувенир Етър II
Натюрморт с тикви
"Жар птица" в рамка
Бутилка за ракия с ремък
Фруктиера "Блясък" Lombardi
Ваза "Савана", Murano
Българска гайда
Двоянка
Възродени от пепел
Ракла I
Покривка от ръчно рязана бродерия "Водни лилии"
Рязана бродерия "Букет цветя"
Кутия за бижута "Лабиринт"
Кутии за колани, ръкавели и други мъжки принадлежности
Черен лебед, Swarovski
Стъклена пластика, Murano
Яйце „Плетеница“ Murano
Натюрморт с райски ябълки 3
Кавал
Мултифункционална ракла II
Бял лебед, Swarovski
Фруктиера "Листа" Lombardi
Фруктиера "Маргарити" Lombardi
Фруктиера "Настроение" Lombardi
Ваза „Дъждовни капки“, Murano
Ваза "Топлина" Murano
"Света Богородица" в рамка
Дантела "Слънце" в рамка
Рамка за снимки, Lombardi
Рамка за снимки, Lombardi
Купа „Сияние“, Murano
Ваза "Дъга" Murano
Ваза "Лава" Murano
Ваза "Пурпур" Murano
Овална рамка за снимки, Lombardi
"Слонче" в рамка
"Бежово таралежче" в рамка
"Сребърно таралежче" в рамка
Ваза "Стил" Murano
Ваза "Нежност" Murano
Калоферска дантела "Плетеница"
Калоферска дантела "Лотос"
Покривка "Пеперуди"
Покривка от ръчно рязана бродерия "Ветрило" 1
Покривка от ръчно рязана бродерия "Бяло вълшебство"
Покривка от рязана бродерия "Маргарити"
Ръчно бродирана покривка
Ръчно бродирана покривка "Коледа"
Ръчно бродирана коледна покривка